Технології гарячої та холодної кави LatteCrema
Незалежно від того, якій каві ви віддаєте перевагу - гарячій або холодній, технологія LatteCrema, створена De'Longhi, дає змогу приготувати будь-яку гарячу або холодну каву одним натисканням кнопки. Автоматична, точна аеродинамічна система, що використовує ефект Вентурі для об'єднання молока і пари, створює оптимальну мікропіну для приготування кави на основі молока з якістю бариста. Завдяки автоматичним циклам очищення парою і знімним компонентам, безпечним для посудомийної машини, ви легко зможете підтримувати графин в ідеальному стані.
Технологія холодної екстракції
Приготування кави Cold Brew в домашніх умовах тепер можливе менш ніж за 5 хвилин. Ексклюзивна технологія холодної екстракції перетворює ваші улюблені зерна, автоматично подрібнюючи та утрамбовуючи їх, а потім заливаючи дозу кави водою кімнатної температури під дуже низьким тиском, витягуючи всі смакові нюанси кави в чудову чашку Cold Brew. Технологія Cold Extraction автоматично готує більш легкі та освіжаючі напої холодного заварювання на вимогу, які ще кращі, якщо подавати їх з льодом
.
Технологія Bean Adapt
Завдяки нашій запатентованій технології Bean Adapt, незалежно від того, який сорт кавових зерен ви обрали, машина легко адаптує свої налаштування, щоб забезпечити ідеальну екстракцію кави, зберегти й піднести всі аромати кави та дати вам змогу насолодитися найароматнішою та найсмачнішою кавою.