Смаження без додавання жиру
Тепер ви зможете насолоджуватися улюбленими смаженими стравами без зайвих калорій. Інтенсивний метод випікання AirFry у духовці Гореньє з використанням гарячого повітря не потребує додавання жиру для досягнення хрусткої золотистої скоринки. Результати приготування будуть ще кращими, якщо випікати в спеціальному деку з отворами (залежить від моделі), яке з усіх боків ідеально огортає страву. Підходить для смаження малих шматків м’яса, риби, овочів і заморожених напівфабрикатів, як-от картопля фрі та курячі нагетси.
Простіший спосіб випікання з парою
Ця програма створює ідеальні умови для підняття тіста й хрусткої скоринки завдяки додатковій парі. Просто налийте трохи води в мілке деко та виберіть програму ExtraSteam, а про все інше подбає духова шафа.
Подвійний нагрівач для хрусткої скоринки
Найкращих результатів випікання можна досягти, поєднавши великий і малий грилі. Продумане розташування цих елементів забезпечує оптимальний розподіл жару та найкращі результати готування: страви виходять хрусткими ззовні та ніжними всередині.
Щоразу рівномірне випікання
Електричні духові шафи відомі своєю інноваційною округлою камерою, яка вже багато років відрізняє їх від інших духовок. Форма камери духовки HomeMade створена за мотивами традиційної дров’яної печі та забезпечує кращу циркуляцію повітря, ніж у моделях інших виробників, що дозволяє досягати бездоганних результатів випікання. Нещодавно форма HomeMade отримала новий дизайн, а потік повітря було покращено завдяки оновленій конструкції нагрівача й оптимальному розташуванню вентиляційних отворів. Це дало змогу забезпечити стабільну температуру по всій камері духовки. Ваші страви більше ніколи не пригоратимуть з одного боку, залишаючись сирими з іншого.