Технологія 360° StirTechnology
Рівномірний розподіл мікрохвиль360° StirTechnology – технологія рівномірного розподілу мікрохвиль. Мікрохвилі подаються в камеру знизу через керамічне дно і потім рівномірно розподіляються по всьому простору. Так як мікрохвилі проникають через дно, вони впливають на їжу більш ефективно і з різних сторін, що робить обертову тарілку непотрібною. Таким чином, їжа готується швидше і виходить неймовірно смачною.
Керамічне дно
Нова технологія розподілу мікрохвильЗавдяки інноваційній технології розподілу мікрохвиль обертається тарілка більше не потрібно. Дно робочої камери покрито спеціальною керамічною пластиною, що збільшує корисний простір робочої камери і дозволяє готувати кілька страв одночасно.
Проста очистка EasyClean
Проста очищення кожен разОчищення гладкою і рівній поверхні керамічного дна робочої камери не вимагає особливих зусиль. Все, що вам знадобиться, – це вологою ганчіркою.
Мікрохвилі + гриль
Комбінація мікрохвиль і гриляКомбінуйте переваги приготування за допомогою мікрохвиль і гриля і відкрийте нові можливості в кулінарії. Ви здивуєтеся, як швидко можна приготувати невеликі шматки м'яса, піцу і багато інших страви і при цьому гарантовано отримати апетитну хрустку скоринку.