Насичений аромат
Для насиченої кави з багатими та складними ароматичними нотками необхідно 19-22 г меленої кави. Це створює високоякісний результат якості бариста, в якому кава може ідеально розкрити свій неймовірний аромат, інтенсивний смак і свій індивідуальний характер. Дозування менше оптимального призведе до слабкого та водянистого смаку.
Ідеально збалансований смак
Солодкий, смачний та нюансований смак створюється завдяки точному контролю температури води. Цифровий ПІД-регулятор регулює температуру води для ідеально збалансованої екстракції кави. Завдяки цьому постійному контролю ваша кава завжди буде смачною.
Ідеальна консистенція
Попереднє заварювання під низьким тиском використовується для приготування насиченого вершкового еспресо. Тут кавова гуща замочується, щоб вода могла поступово проходити через каву з італійського насоса на 15 бар під час подальшого процесу екстракції під високим тиском (9 бар). В результаті виходить насичений, солодкий та густий еспресо.
Шовковистий, бархатистий смак
Насолоджуйтесь шовковистим смаком та бархатистою консистенцією справжньої мікромолочної піни. Молоко перебуває під тиском, створюючи тисячі дрібнопористих бульбашок, які збагачують смак і відчуття у роті, а температура підкреслює насолоду, створюючи гармонійну суміш насиченого солодкого молока та густого золотистого еспресо.