Графік роботи:

ПН - ПТ: 10:00 – 18:00

СБ - НД: вихідні дні

 

0
Мій кошик
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Особливості:

  • Налаштовувані механічні перемикачі

  • Дисплей OLED Smart

  • Динамічне RGB-підсвічування

  • Корпус з авіаційного алюмінію

  • Виносний USB-порт

  • Знімна підставка під зап'ястя

Нова віха у розвитку механічних клавіатур

Apex Pro – найважливіший крок у розвитку механічних клавіатур з моменту винаходу механічних перемикачів понад 35 років тому. Кожну клавішу можна налаштувати відповідно до власних уподобань до чутливості для ігор, роботи та будь-яких інших справ.

Дисплей OLED Smart

Вбудований центр керування відкриває доступ до корисної інформації для зміни налаштувань, змін профілів і перевірки оновлень на льоту. Немає потреби перемикатися між вікнами, адже ваша клавіатура покаже вам все необхідне.

Налаштовувані механічні перемикачі

Від найбільш блискавичного у світі відгуку на найлегші натискання до сильного і впевненого протискання кожної клавіші – Apex Pro не просто підлаштовується під кожну гру, вона легко адаптується до ваших індивідуальних переваг.

Рекордна швидкість

Використовуйте налаштовувану чутливість для клавіш WSAD і клавіш, що відповідають за внутрішньоігрові здатності, адже саме швидке і чітке їх натискання може стати запорукою перемоги у змаганні. Або зробіть більш виважене налаштування для збільшення точності.

Глибина й точність

Використовуйте глибше спрацьовування для друку текстів чи ігор, де потрібна максимальна точність. Натискання клавіші буде спрацьовувати, тільки коли ви впевнено її натиснете, а отже у вас буде менше помилок і більше впевненості.

Корпус з авіаційного алюмінію

Корпус з металу марки Series 5000 створений з метою забезпечення максимальної міцності та довговічності. Він легко перетворює клавіатуру на центральний елемент будь-якої високотехнологічної системи.

Магнітна підставка під зап'ястя преміум-рівня

Ідеальний аксесуар для клавіатури – магніт забезпечує легке та швидке під’єднання, підставка надійно захищає долоні, зносостійке м'яке покриття забезпечує комфорт під час друкування або гри.

Керування мультимедіа

Металевий ролер з можливістю натискання та кнопки керування дозволяють змінювати гучність і робити налаштування на льоту: зміна яскравості, перемотування, пропуск, пауза та багато іншого.

Виносний USB-порт

Більше немає потреби повзати навколо ПК, щоб під’єднати USB-пристрій. Підключайте флешки, приймачі бездротової миші/гарнітури, телефон або будь-який інший USB-пристрій прямісінько до клавіатури.

Триспрямоване прокладання дротів

Захищає дроти від згинання, заломів та плутанини. У корпусі прокладені канали для укладання дротів до одного з трьох можливих виходів, отже, на вашому столі завжди буде порядок.

Динамічне RGB-підсвічування кожної клавіші

Мільйони варіантів підсвічування та відгук на натискання зробить вас творцем власної чудової системи. Синхронізуйте клавіатуру з іншими пристроями SteelSeries для максимального ефекту.



Бренд SteelSeries
Тип гарантії Виробник
Гарантійний термін, міс. 24
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Клавіатура SteelSeries Apex Pro (64626)

Під замовлення 5 - 7 робочих днів
Код товару: 0423293
8 829 грн
11 510 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Виберіть колір
В кредит
Загальна інформація

Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Новою поштою по всій Україні у відділення або за адресою. Перед тим як оплатити товар, обов'язково оглядайте його.

Оплата і доставка

Нашим кур'єром по містах (до дверей): Хмельницький, Миколаїв, Дніпро, Рівне, Ужгород, Київ, Запоріжжя, Харків,Луцьк, Одеса,Чернівці, Львів. Перед тим як оплатити товар, обов'язково оглядайте його.

Самовивіз з наших точок продажів (доступно не для всіх груп товарів). Перед тим як оплатити товар, обов'язково оглядайте його.

Товари зі статусом "Під замовлення" - товари, які наш магазин може доставити для вас протягом обумовлених термінів.

Більше інформації про доставку

Накладений платіж при отриманні (комісія 2% від вартості товару).

Готівкою нашому кур'єру при отриманні.

Через касу/термінал/додаток Приватбанк/Monobank (комісія 1% від вартості товару).

оплата «ПриватБанка»

Розстрочка від Monobank.

Кредит. Хочу в кредит, детальніше!

Кредитною карткою в privat24, LiqPay, WayForPay. (Може стягуватися додаткова комісія 2,5%).

Оплата криптовалютою (додаткова комісія 2%).

Оплата за безготівковим розрахунком без ПДВ (є додаткова комісія).

Детальніше про оплату.

 

На весь наш товар поширюється гарантія в середньому 12 місяців. Більш точно дивіться в описі до кожного товару. Також є можливість купити пакет додаткової гарантії.

Условия гарантии и возврата товаров и услуг в компании Таргетгрупп

Детальніше про гарантію, повернення і обмін товару

Вгору