Графік роботи:

ПН - ПТ: 10:00 – 18:00

СБ - НД: вихідні дні

 

0
Мій кошик
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Саундбар Bose Smart Ultra: звукова панель отримала нову функцію діалогу з підтримкою ШІ

Bose представила високотехнологічний саундбар Bose Smart Ultra, який, без перебільшень, вміє все!

До того ж Bose Smart Ultra виглядає стильно, неймовірної вишуканості додає преміальне скло зверху панелі.

Можна обирати з двох класичних кольорів: Black та Arctic White. Правду кажучи, цей новий саунбар ідеально виглядатиме у домашньому інтер'єрі, який колір ви б не обрали.

Компанія Bose добре знається на аудіотехнологіях. І ця аудіоновинка - не виключення. Нова звукова панель успадкувала усі найкращі функції та режими від моделей Bose Smart Soundbar 900 та Bose Smart Soundbar 700, а також отримала зовсім нову - “AI Dialogue Mode”. В чому фішка? За допомогою Штучного інтелекту, новий “режим діалогу” ідеально збалансовує голос та об’ємний звук, таким чином ви насолоджуватиметеся голосами персонажів, не прислухаючись, бо вони - неймовірно чіткі.

Що ж саме з основного функціоналу дозволяє назвати звукову панель Bose Smart Ultra - найкращим рішенням для користувачів?

Технології Dolby Atmos та TrueSpace забезпечують справжній просторовий звук, ідеально розділяючи музику, голоси та спецефекти, які линуть з усіх куточків кімнати. Перегляд улюблених кінострічок, телешоу, гра в захоплюючі ігри - ви будете вражені від якості і глибини звуку. Це 100%!

Режим ADAPTiQ оптимізує звук аудіосистеми відповідно до акустичних властивостей кімнати.

Два динаміки, спрямовані вгору, оточують користувача неймовірним звуком прямо над головою. Можна нікому не заважати і насолоджуватися приватним прослуховуванням - просто одягнув навушники Bose.

А от для створення домашнього кінотеатру, варто об’єднати звукову панель із бездротовим басовим модулем Bose або набором динаміків об’ємного звучання.

Google Assistant та Alexa, які вбудовано безпосередньо в розумну звукову панель, дозволяють керувати і музикою, і всією необхідною інформацією, використовуючи голосового помічника. Технологія Bose Voice4Video в тандемі з Alexa дозволяє керувати телевізором, приставкою, саундбаром тільки вашим голосом.

Є підтримка бездротового з'єднання: Wi-Fi та Bluetooth. Spotify Connect та Chromecast надає можливість бездротової трансляції всього, що користувач забажає. Так само, як і iPhone та HomePod, нова звукова панель підтримує бездротову потокову трансляцію музики AirPlay 2.

Традиційно, підключитися до телевізора можна за допомогою кабелю HDMI eARC або оптичного аудіокабелю, які є в комплекті. Є пульт керування, а також просто налаштувати та керувати саундбаром Bose Smart Ultra за допомогою фірмової програми Bose Music.

Кількість каналів 5.1.2
Живлення мережа
Тип підключення дротове
Призначення для домашнього кінотеатру
Тип гарантії Магазин
Гарантійний термін, міс. 12
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Саундбар BOSE Smart Ultra Soundbar White (882963-5240)

Під замовлення 5 - 7 робочих днів
Код товару: 100598
51 024 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Виберіть колір
В кредит
Загальна інформація

Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Новою поштою по всій Україні у відділення або за адресою. Перед тим як оплатити товар, обов'язково оглядайте його.

Оплата і доставка

Нашим кур'єром по містах (до дверей): Хмельницький, Миколаїв, Дніпро, Рівне, Ужгород, Київ, Запоріжжя, Харків,Луцьк, Одеса,Чернівці, Львів. Перед тим як оплатити товар, обов'язково оглядайте його.

Самовивіз з наших точок продажів (доступно не для всіх груп товарів). Перед тим як оплатити товар, обов'язково оглядайте його.

Товари зі статусом "Під замовлення" - товари, які наш магазин може доставити для вас протягом обумовлених термінів.

Більше інформації про доставку

Накладений платіж при отриманні (комісія 2% від вартості товару).

Готівкою нашому кур'єру при отриманні.

Через касу/термінал/додаток Приватбанк/Monobank (комісія 1% від вартості товару).

оплата «ПриватБанка»

Розстрочка від Monobank.

Кредит. Хочу в кредит, детальніше!

Кредитною карткою в privat24, LiqPay, WayForPay. (Може стягуватися додаткова комісія 2,5%).

Оплата криптовалютою (додаткова комісія 2%).

Оплата за безготівковим розрахунком без ПДВ (є додаткова комісія).

Детальніше про оплату.

 

На весь наш товар поширюється гарантія в середньому 12 місяців. Більш точно дивіться в описі до кожного товару. Також є можливість купити пакет додаткової гарантії.

Условия гарантии и возврата товаров и услуг в компании Таргетгрупп

Детальніше про гарантію, повернення і обмін товару

Вгору